søndag den 10. november 2013

Powerwalk og Legday- light ;)

Godmorgen med en powerwalk!

I går startede jeg dagen med en powerwalk på tom mave. I dag er der blevet sovet længe efter gårsdagens bytur og min mave har bestemt ikke været tom!
Min poweerwalk i går var ikke lang, det var bare 20-25 min som min hofte kan gå med til. Husk: det er ikke altid nødvendigt med en times hård motion. Hvis du har lidt overskud, så gå en tur i efterårsvejret med bare lidt mere tempo end du plejer. Det giver fine, røde kinder!


Der er delte meninger om cardio (her "bare" en powerwalk) er en god idé fra morgenstunden. Noget forskning tyder på at det er en sejlivet myte indenfor træningsverden. Læs bl.a HER, mens andre mener at cardiotræning på tom mave kan øge din fedtforbrænding, læs selv videre. Jeg synes bare det giver god energi fra morgenstunden!

Legday version light

Senere på eftermiddagen var det tid til styrketræning. Jeg er stadig ikke helt ovenpå efter min sidste operation 1. oktober, så min  bentræning var i den lettere ende - men den var der stadig! Jeg tror meget på at man ikke skal give op selvom man ikke kan det hele 100%. Mission; tonede ben og større numse holder stadig, det går bare lidt langsomt ;)Træningsprogram;

Klik på øvelserne for at se youtubevideoer af dem

10 min. opvarmning på motionscykel med let til moderat modstand
2x12 og derefter 2x 10 Legextension
2x12 og derefter 2x 10 Legcurl
3 x 10 Bækkenløft med bold
3 x 12 Calfraises 
3 x 10 Squat (uden vægt lige pt)
3 x 12 Lunges med TRX bånd i stedet for håndvægte
3 x 12 Standing inner thigh lift  
Øvelser på vippebræt for at styrke balance

Hav en dejlig dag og få lavet det du kan, det er bedre end ingenting :)

2 kommentarer:

  1. Morgenfrisk! Jeg synes mine søndagmorgener består af "Naaarjjj, jeg vil ikke OP!". Måske man skulle tage ungerne med på tur :-)

    SvarSlet
  2. Det vil jeg klar anbefale! Det behøver som sagt ikke være en lang tur, men det giver bare en god og frisk start på dagen med en runde udenfor synes jeg :D Og så kan det være børnene får brændt lidt energi af ;)

    SvarSlet