tirsdag den 12. november 2013

Hav dig selv med i træningen!

Kan man droppe træning med god samvittighed?

Klokken var 7.25 i morges da mit vækkeur ringede. Som studerende er jeg priviligeret nok til at møde kl 10.15 hver dag, så jeg har tid til morgentræning uden at skulle op kl 5. Tilbage til min morgen; det var stadig lidt mørkt og fra dynens skjul kunne jeg høre regnen slå mod ruderne. Min træningstaske var pakket i går aftes og alt stod klar, jeg skulle bare ud af døren.

Det er nok nu jeg burde være bloggeragtig og skrive at jeg gik på inspiration og fandt billeder af smukke, seje kvinder med sixpacks og hjemmelavede skyrsmoothies inden jeg selv sprang på cyklen mod centeret? Det gjorde jeg ikke. Jeg blev under dynen en time ekstra, stop op og lavede kaffe, og nu er jeg klar til min dag med god samvittighed. Hvorfor? Fordi jeg lyttede til min krop.

Lyt til dig selv

Sundhed er mange ting. Sundhed er at motivere sig selv, presse sig selv de til de to ekstra gentagelser og til at udvide grænserne for hvad man troede man kunne. Men sundhed er også (for mig) at kunne vælge træningen fra, bare en gang i mellem. Nogle dage er det måske mere sundt at blive den time ekstra under dynen, drikke en kop te mere og få set nogle veninder om aftenen fremfor at se træningssalen igen? Det er ikke sundt at gøre HVER gang, og slet ikke hvis man ønsker en tonet krop. Dette indlæg er ikke en opfordring til at lave undskyldninger for sig selv i hverdagen, men det er en opfordring til at have sig selv med i sin træning, lytte til sig selv og huske at træning kan varieres efter tid og lyst.


God tirsdag!

4 kommentarer:

 1. ÅHA fantastisk indlæg!
  LIGE I MIN ÅND! <3
  You go sister!!

  SvarSlet
 2. Rigtig godt og ærligt indlæg! Jeg tror også det er vigtigt at være realistisk. Alt andet lige ville det da være super at træne hver dag indenfor rimelighedens rammer, men omvendt er vi kun mennesker, og jeg tror alle oplever fra tid til anden ikke at komme ud, og det var måske blot det der var rigtigt dén dag, uden at der er noget i vejen med det :)

  SvarSlet
 3. Det giver jeg dig meget ret i, Janne. Træning er vigtigt for en sund hverdag, men det skal bestemt passes ind i de rammer livet nu engang giver og man skulle gerne træne fordi det giver energi og ikke af pligt :)

  SvarSlet