onsdag den 13. november 2013

Dagens træning; skulder og triceps

Nye tider, nye mål..

Hvor jeg i går var træt og langt fra træningsfrisk, så har jeg i dag virkelig nydt min træning. Omend den stadig er på et relativt lavt blus, så har jeg fået noget ud af den - og det er jo vigtigst!
Pt træner jeg efter et 4 split program som jeg selv har konstrueret på baggrund af erfaringer og gode råd fra hhv. Kine Krøs og Herman fra TarGet PowerGym.
I sensommeren startede jeg et forløb med kurs mod bikinifitness 2014, men det gik som bekendt ikke. Min krop sagde fra og jeg måtte tage et par uger med helt ro. Nu er jeg startet stille og rolig op igen med træning og forsøger at få det bedste ud af min krop som den har det lige nu.

Mit mål pt er at få en stærkere og mere tonet krop, men i et langsommere tempo. Pausen har naturligvis gjort mig blødere, nok særligt fordi jeg har slækket på den strikse kost.

Dagens træningsprogram var skulder og triceps, og der er da kommet en lille smule form på de skuldre!? ;)
Her er dagens program. Alle øvelser kan ses ved at klikke på linket.

2 kommentarer:

 1. Det ser godt ud! :)
  Hvilke øvelser eller maskiner bruger du når du træner skulder og triceps og hvor mange gentagelser? :)

  Hilsen
  Simone
  http://fitandlovinit.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Tak tak :D

  Jeg startede med at bruge maskiner for det meste, men efterhånden som jeg blev lidt mere tryg ved at styrketræne, så er jeg gået over til næsten kun at træne med håndvægte. Det ville også være super godt at træne lidt mere fritstående helkropsøvelser med vægtstang, men det er mine knogler og led desværre ikke med på endnu.
  De bedste øvelser for skulder og triceps jeg kan anbefale er alle øvelser med håndvægte. Udover dem der er nævnt i indlægget, så kan jeg anbefale;
  triceps; pushdowns (med kabel), reverse pushdowns (med kabel), lying tricep extensions (med stang eller én tung håndvægt), stående tricep extension med håndvægt, tricep kickbacks på bænk eller stående og dips!

  skuldre; military pres (med stand eller håndvægte), pres med stangen bag nakken, liggende pres med håndvægte, stående (i 90 grader vinkel med ryggen) lateral rises med håndvægte, front raises med (kabel eller vægte) og lateral raises stående, liggende på siden (med håndvægte eller kabel) og upright rowing.

  Du kan google de fleste øvelser eller finde dem på youtube, så kan du se andre udøve teknikken.

  Go træning Simone :D

  SvarSlet