torsdag den 2. januar 2014

Julepakke tilbud fra Energilageret!

En masse lækkerier til det nye år!

Kort før jul opdagede jeg et tilbud der var for godt til at gå glip af. Energilageret.dk er en ny dansk forhandler af en masse lækre produkter til en livsstil med masser af træning. De tilbød op til jul en pakke til 329 kr, hvilket jeg blev nødt til at prøve.

Her kommer min personlige anmeldelse af pakken og dens indhold.

Godteposen åbnes og prøves..


Bodylab Whey 100 1 kg med chokoladesmag
Proteinpulveret er med valleprotein udvundet af mæk og indeholder hverken sukker eller aspartam. Det er sødet med affedtet kakaopulver og andre sødemidler. Produktet dufter godt, har en fin konsistens og en mild kakaosmag. Når der står "chokolade" på pakken skal man ikke sætte næsen op efter en tung, kraftig smag af chokolade, men nærmere mild kakao. Det passer mine smagsløg glimrende, da jeg synes produktet har flere anvendelsesmuligheder med en mildere smag. Pulveret opløses hurtigt og smager godt i shakes, men er også nemt at bruge i bagværk. Jeg lavede en portion chokolade proteinpandekager hvor pulveret var nemt at bruge og gav en rigtig god smag. Opskriften kommer på bloggen til weekenden. 

Questbarer: Double Chocolate Chunk, Chocolate Chip Cookie Dough og White Chocolate Raspberry.
Jeg har set de famøse Questbarer bliver lovprist på diverse sociale medier af træningsentusiaster, så dem havde jeg glædet mig til at få fingrene i. Og de skuffede bestemt ikke! Hver bar indeholder ca 160 kcal, 20 gram protein og en helvedes masse smag. De smager, uden at overdrive, som enhver anden chokoladebar du kan gå ind på tanken eller i en slikbutik og købe. Jeg har skåret dem i små stykker og vil gå at nyde dem, men de holder sikkert ikke ret mange dage så godt som de smager.


Til dig der (som mig) har en sød tand: køb dem! De koster lige nu 249 kr for en pakke med 12 stk.

HIGH5 Zero: Energi tabletter, energi gel og energi bar.
Dette mærke, eller deres produkter, havde jeg ikke kendskab til på forhånd, så jeg var spændt på at se hvad det var for noget! Energi gel pakken har jeg ikke brugt endnu, men jeg har lavet en shake med en tablet opløst i vand inden træning. Den havde en fin og let sødlig smag, samt en god effekt inden træning. Den gav lige det ekstra kick af energi som jeg ærlig talt havde brug for efter tømmermændene 1. januar ;)

HIGH5 er helt sikkert et mærke jeg kunne finde på at udforske nærmere og bestille en anden gang. Energibaren er allerede pakket i tasken til i morgen hvor jeg planlægger at træne efter en lang arbejdsdag.

Pakken fra Energilageret indeholdt desuden en HIGH5 drikkedunk og en shaker fra Bodylab.

Min vurdering: helt i top!

Jeg var en meget glad pige efter at have modtaget pakken, og jeg glæder mig til at bruge alle produkterne de næste par måneder. Energilageret havde en god og hurtig levering, helt fair priser og ikke mindst en meget høj kvalitet i alle deres produkter. Jeg vil derfor anbefale dem til alle kost og træningsinteresserede og skal helt sikkert selv bestille derfra igen!


4 kommentarer:

 1. omg hvor jeg dog bare elsker DIG - jeg har ledt så længe på nettet efter billige HIGH5 tabletter. de er så gode - jeg er afhængig når jeg træner hårdt eks. boksning, spinning, step osv. jeg har lige tjekket siden. det er wounder side :) mange tak for dit tip.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, hvor er det fedt mit tip lige faldt sammen med det du ledte efter! :D Jeg kan også kun anbefale deres produkter, det er så lækkert når man finder noget der bare virker! :) Rigtig god træning Heidi!

   Slet
 2. Er helt fristet til selv at købe denne pakke også! Ser ud til at være super lækker! :)
  Mvh. Matilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg da næsten du skal gøre så! Jeg blev i hvert fald super glad for indholdet og synes det var pengene værd :D

   Slet