lørdag den 4. januar 2014

Planlægning er alt!

Du skal arbejde, det regner og du er træt... 

Men du VIL træne! Lyder det genkendeligt? Sådan har jeg haft det siden nytår hvor der blev givet lidt for meget gas. Min krop har svært ved at komme op i gear igen og det føltes uoverskueligt at finde tid og energi til træningen.

Jeg har ingen nytårsfortsæt om at træne X antal gange om ugen, ingen sukker spise i 3 måneder eller lignende, så det er ikke det der trykker min dårlige samvittighed. Hvorfor jeg ikke har nogen nytårsfortsæt? Det kan du kan læse om hvorfor HER.
MEN: derfor ved jeg stadig hvor glad jeg bliver af træning og sund mad i hverdagen, så det er bare med at komme ind i de gode vaner igen! Ikke pga. et fortsæt, men fordi det gør mig glad!

Planlæg, planlæg og planlæg!

En stor del af hvad der ender med at få mig ud af døren, er ikke motivation eller inspiration. Det er vaner og planlægning. Derfor er foodprepping en virkelig stor del af hvad der holder mig til ilden i forhold til kosten. I går lavede jeg en stor portion kombineret aftensmad og eftermiddagsmad (til dagen efter), samt kogt æg og pakket min taske.


Min taske består af træningstøj og sko, en drikkedunk og en energibar fra HIGH5 som skal prøves for første gang. Den var en del af Julepakken jeg købte fra Energilageret. Det virker måske fjollet at forberede så meget på forhånd, men jeg har nemmere ved at føre mine planer ud i livet hvis de er forberedt på forhånd. Så har jeg jo kigget på den taske og det ville da være synd hvis træningsskoene så ikke blev luftet, ville det ikke? ;)


2 kommentarer:

  1. Giver dig så meget ret! Det er så meget nemmere når man forbereder sine ting! Og der er så mange gode måder at gøre det på - især det med at pakke taske ..

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis, det bliver bare nemmere af at den pakkede taske står og stirrer på dig ;)

      Slet