tirsdag den 28. januar 2014

Opskrift på glutenfri lowcarb lasange

Hvad skal du have til aftensmad?

Er du helt blank på aftenens mad, men har du nogle grøntsager liggende og en pakke oksekød i fryseren, så kan jeg her hjælpe dig!

Lasange er jo traditionelt lavet med pastaplader og hvid sauce. På de fleste fitnessdiæter duer den version ikke, så derfor må man jo tænke kreativt! Her kommer mit bud på en lækker version af en grøntsagslasagne med masser af bid, mæthed og smag. Dertil er serveret de klassiske bønnefritter som bare er frosne, grønne bønner der har været i ovnen i 30-35 min med salt og peber indtil de blev sprøde.


Lasagne med plader af rodfrugter:

  • Skræl et knoldselleri og skær skiver af ca. 1 cm tykkelse. Steg dem i 7-8 minutter på hver side på en mellemvarm pande med lidt olie og godt med salt/peber
  • Gør rå spidskålsblade klar, samt en aubergine i skiver
  • Lav en kødsovs af oksekød, tomatpuré, hvidløg og de grøntsager/krydderier du kan li
  • Nu skal lasagnen bare samles med lag af grønt, kød og eventuelt ost hvis du er til det.
  • Bag i 35-40 min. ved 180 grader varmluft.


Det gode ved denne opskrift, er at det er nemt at lave en kæmpe portion og have mad til flere dage. 
Det kan alle os på SU jo godt li!


2 kommentarer: